Brigit en PCA

PCA en Brigit zijn softwareoplossingen die gericht zijn op het stroomlijnen en verbeteren van onderhoudsactiviteiten. Ze automatiseren belangrijke aspecten van onderhoudsbeheer en rapportage, wat resulteert in tijdsbesparing, betere planning en meer nauwkeurige gegevens.

Digitaal dashboard

Het implementeren van een digitaal planbord van PCA in jouw bedrijf maakt het mogelijk om jouw servicemedewerkers zeer efficiënt aan te sturen. Hoewel je handmatig de juiste personen voor specifieke taken kunt toewijzen, kan dit een uitdaging zijn, vooral wanneer je veel monteurs in dienst hebt. PCA neemt dit uit handen. Voor de volgende stap in het onderhoudsproces, kom je bij Brigit. Wij helpen je graag door alles omtrent de onderhoudsrapportages uit handen te nemen. Handig, toch?

Voordelen:

PCA:

  • Optimaliseert onderhoudsplanning en -uitvoering.
  • Verhoogt de productiviteit van onderhoudsteams.
  • Minimaliseert ongeplande stilstandtijden.

Brigit:

  • Vereenvoudigt en automatiseert het rapportageproces.
  • Verbetert de nauwkeurigheid en tijdigheid van onderhoudsrapporten.
  • Biedt real-time inzichten in onderhoudsactiviteiten.

In combinatie bieden PCA en Brigit een uitgebreide oplossing voor het beheer van onderhoudsprocessen, waarbij PCA zich richt op planning en controle van activiteiten en Brigit op het automatiseren van rapportage. Door deze tools te integreren, kunnen organisaties hun onderhoudsprocessen optimaliseren, kosten verlagen en de algehele betrouwbaarheid van apparatuur verbeteren.

Meer weten? Neem vooral contact op!

monteur vult onderhoudsvragen in op tablet

Op de hoogte blijven van alle updates en ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze mailing! Of het nu gaat om nieuwe lanceringen of belangrijke bedrijfsinformatie; onze mailing brengt het direct naar jouw inbox. 

Mailchimp nieuwsbrief