Nu ook werkplekinspectie rapport in Brigit Software

Bij Brigit Software streven we er voortdurend naar onze software te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Daarom bieden we nu ook standaard vragen voor een werkplek inspectie! Met onze uitgebreide werkplekinspectie rapportage hebt u het ideale hulpmiddel in handen om te controleren of uw werkplekken voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en productiviteit.

Waarom werkplek inspecties?

Een grondige werkplek inspectie biedt talloze voordelen:

  • Veiligheid Voorop: Voorkom ongelukken en verminder risico’s door mogelijke gevaren vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.
  • Verbeterde Productiviteit: Een veilige werkplek verhoogt de efficiëntie en het welzijn van uw medewerkers.
  • Compliance Garantie: Voldoe aan de wettelijke vereisten en voorkom boetes door te zorgen dat uw werkplekken voldoen aan alle relevante regelgeving.

 

Wat kunt u verwachten van onze werkplek inspectie?

Bij Brigit Software gaan we verder dan alleen een checklist. Onze inspecties zijn grondig en gedetailleerd, met aandacht voor elke nuance van uw werkplek:

  • Standaard vragen set: U hoeft zelf geen vragenlijsten meer te maken – wij bieden een complete set met de juiste vragen.
  • Automatisch opslag: alle ingevulde inspecties worden automatisch en veilig opgeslagen in een online dossiers. Bij controle hebt u direct toegang tot alle benodigde documenten, dus veel zoeken is verleden tijd.

 

Waarom kiezen voor Brigit Software?

Brigit Onderhoudssoftware maakt het inspecteren en onderhouden van gebouwgebonden installaties eenvoudiger en efficiënter. Brigit bevat een database vol onderhoudsvragen. Hierdoor is het niet meer nodig om eigen vragenlijsten te maken (en bij te houden) waardoor nieuwe gebruikers direct aan de slag kunnen! Met Brigit kan je alle gebouwgebonden installaties inspecteren volgens de geldende regelgeving zoals Scope, NEN 3140 en NEN 2767. Met Brigit verhoog je de kwaliteit van het onderhoud en stijgt de efficiëntie van je bedrijfsvoering. Brigit geeft inzicht in onderhoud.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je vragen over onze software of wil je een demo aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren.

Bekijk voorbeeld werkplek inspectie rapportage 

monteur vult onderhoudsvragen in op tablet

Op de hoogte blijven van alle updates en ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze mailing! Of het nu gaat om nieuwe lanceringen of belangrijke bedrijfsinformatie; onze mailing brengt het direct naar jouw inbox. 

Mailchimp nieuwsbrief