Het invullen van formulieren op papier is een taak die veel tijd kost. Ook is het handmatig verwerken van gegevens erg foutgevoelig. Dankzij Brigit Onderhoudssoftware is dit verleden tijd. Digitaliseer jouw onderhoudsrapportage in een online rapport. 

Automatisch online rapport

Met onze software maak je eenvoudig een professioneel rapport online. Het creëren van zo’n online rapport is heel eenvoudig door onze vaste templates en onderhoudsvragen. Zo ontvang je in een handomdraai een overzichtelijke rapportage online!

Professionele online rapporten voor onderhoud

Met één druk op de knop maakt Brigit een professioneel online rapport over al het onderhoud dat gepleegd is aan installaties. Zo is het voor iedereen duidelijk wanneer en wat voor onderhoud er aan welke installatie gedaan is. 

Krijg inzicht in onderhoud met onze online rapporten

Door de van tevoren opgestelde onderhoudsvragen is het voor de monteur erg eenvoudig om deze in te vullen tijdens het onderhouden van installaties. Doordat het online rapport overzichtelijk is opgesteld met bijbehorende actiepunten, ziet de service manager op kantoor direct wat voor vervolgstappen er nodig zijn. Met Brigit krijg je inzicht in onderhoud!

Digitale rapporten in een veilige online omgeving

Wist je dat wij gebruik maken van één digitale centrale plek waar alle data wordt opgeslagen? Dit beschermde datacenter is bedoeld voor alle onderhoudsrapportages, gebruikershandleidingen, revisietekeningen en foto’s. Documenten kunnen met een wachtwoord extra worden beveiligd. Daarbij voldoet Brigit aan alle vereisten van de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG), waardoor de privacy van zowel opdrachtgever als uitvoerder is gewaarborgd.

Heb je vragen over onze software? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag!

Computer scherm met online rapportage