Partners van Brigit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sidekick Software

Partner 1

In de praktijk zien we de volgende problemen: het jaarresultaat wordt verprutst met een aantal slechte projecten. Er is te weinig tijd en discipline om in het werk goed te registreren met een vicieuze cirkel van problemen tot gevolg. Verzuipen in het werk en het verliezen van de balans tussen werk en privé. Vakmensen in de bouw zijn schaars en geen computerdeskundigen.  Complexiteit is killing! Een eenvoudige tool is noodzaak voor een goede registratie die intuïtief in het werk is te bedienen. Een 360 graden cockpit voor klanten en projecten zodat je alle relevante informatie altijd en overal direct bij de hand hebt.

 

PCA

Partner 2

PCA ademt High Tech, het is ons fundament. We ontwikkelen onze software iedere dag, gewoon zelf in huis, vanuit Raalte. Ons team bestaat uit 35 personen en die zijn ook continu in beweging. Sales, Support, Ontwikkelaars; alles om de klant van meerwaarde te voorzien.

Nuchter, stabiel, vol persoonlijke aandacht; het typeert ons bedrijf. Eigenaar Maurice Tijs groeide op, op een boerderij. Zelf aan de slag in de stallen met gereedschap. Van niets iets maken; zijn ouders jaagden het aan. Je ziet het terug in wie PCA nu is: denken in oplossingen. Geen poeha maar wel de knop van boerenverstand op 10.

monteur vult onderhoudsvragen in op tablet

Op de hoogte blijven van alle updates en ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze mailing! Of het nu gaat om nieuwe lanceringen of belangrijke bedrijfsinformatie; onze mailing brengt het direct naar jouw inbox. 

Mailchimp nieuwsbrief