Welkom! Wat leuk dat je de QR-code hebt gescand.

Brigit Onderhoudssoftware is de slimme rapportage software waarmee je alle gebouwgebonden installaties kunt onderhouden en inspecteren volgens de geldende regelgeving zoals SCIOS, NEN normen, F-gassen- en CO-vrij regeling. Met Brigit verhoog je de kwaliteit van het onderhoud en stijgt de efficiëntie van je bedrijfsvoering. Brigit geeft inzicht in onderhoud.

Benieuwd wat Brigit voor voordelen heeft binnen jouw organisatie? Wij vertellen je graag persoonlijk welke voordelen Brigit biedt en hoe Brigit geïmplementeerd kan worden. 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.  

Vraag een demo aan

De vijf belangrijkste voordelen van Brigit

Compleet, foutloos en volgens wetgeving rapporteren

Compleet, foutloos en volgens wetgeving rapporteren

Brigit software bevat een database vol onderhoudsvragen voor alle rapportages binnen de installatietechniek die voldoet aan wet- en regelgeving/normering (NEN, SCIOS, BRL, etc). Hierdoor is het niet meer nodig om eigen vragenlijsten te maken (en bij te houden) waardoor nieuwe gebruikers direct aan de slag kunnen.

Onderhoud / inspectie klaar? Rapport klaar!

Onderhoud/ inspectie klaar? Rapport klaar!

Brigit genereert automatisch het inspectieformulier voor een gebouwgebonden installatie. Heeft de monteur het formulier ingevuld, dan is de rapportage ook klaar.

Volledig overzicht over de installaties

Volledig overzicht

Volledig overzicht installaties in onderhoud. Je ziet direct wat je in onderhoud hebt en waar het staat (opdrachtgever/locatie).

Alle data achter QR code

Alle data achter QR code

Met Brigit kun je per installatie een QR-code aanmaken. Na scannen heeft de monteur alle data bij de hand plus de vragenlijst voor het onderhoud.

Digitaal portaal

Digitaal portaal

Opdrachtgevers hebben altijd toegang tot alle relevante informatie via het klantenportaal. Hun dashboard laat alle recente keuringsrapporten, logboek en storingsoverzichten zien. Na afronding van het onderhoud zet Brigit automatisch een rapportage in het portaal. Zo heeft uw opdrachtgever een compleet overzicht van het uitgevoerde onderhoud.